Skype 1.0 voor Windows is uit!

27 juli 2004, 09:55

Skype 1.0 voor Windows is uit! Skype, de software waarmee gratis wereldwijd kan worden gebeld via Voice-over-IP (nu ook naar gewone telefoon-nummers), is vandaag officieel op de markt gebracht.

Skype is met 7,7 miljoen beta-testers en ruim 17 miljoen downloads binnen een jaar, de snelst groeiende internetapplicatie in de geschiedenis (via: staatsgeheim).

Voorlopig nog 100% advertentie-vrij 🙂

Software natuurlijk direct gedownload en geinstalleerd. Alleen een beetje lullig dat je nu geen vrienden online hebt (sigh). Op moment van schrijven zijn er in Nederland 22 gebruikers (via ‘zoek een vriend’ waarbij alleen het land Nederland is ingevuld).

Skype 1.0

To be continued…

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Dafne

    Wellicht de grootste belofte van Skyke is in dit artikel onbelicht gebleven: je kunt via VoIP naar zo’n beetje ALLE vaste nummers ter wereld bellen (bellen naar de VS voor bv. 1,2 eurocent (excl. BTW) per minuut, ook naar mobieltjes). Je betaalt per minuut en koop een soort van belbundels van E10/25/50.

    Een echte aanrader als je familie hebt ZONDER Internet verbinding in een ver buitenland of als jij de enige bent die vaak online is.

    Helaas kan een Skype gebruiker nog niet gebeld worden vanaf vaste nummers. Im mijn ogen is dit het begin van het failliet van de telco’s.


    28 juli 2004 om 16:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!