SixApart koopt Livejournal?

5 januari 2005, 06:45

Om Malik, technologie journalist en ex Red Herring komt met het gerucht dat SixApart bekend van bloggingsoftware Typepad en Movable Type, Live Journal gaat overnemen. Als de deal doorgaat krijgt SixApart een omvang van maar liefst 6,5 miljoen gebruikers, hetgeen goed te gebruiken is in de strijd met Blogger en MSN Spaces.

Update:

Het gerucht waar eerder overschreven is waarheid geworden: Sixapart koopt Livejournal. “This was a match made in heaven,” aldus Six Apart CEO Barak Berkowitz. Voor de Livejournal aanhang heeft Brad Fitzpatrick een faq live gezet.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Waarom heb ik toch het gevoel dat Yahoo binenkort SixApart gaat overnemen?


    5 januari 2005 om 08:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!