Sex sales (part 5)

16 januari 2003, 21:19

Het is weer zover. Dit keer zijn het de pikante foto’s van Winny de Jong (Conservatieven.nl) in de laatste editie van Panaroma die de zoekmachines en sommige websites gek maken.

Een willekeurig voorbeeld is deze site die alleen vandaag al meer dan 10,000 bezoekers kreeg. Opvallend is dat nagenoeg alle bezoekers afkomstig zijn van Fok.nl, een jongerensite die vandaag ook werd beschuldigd van betrokenheid bij het hacken van lpfkandidaten.nl. Laatsgenoemde site werd eerder gebruikt om info over kandidaten voor functies binnen het LPF bestuur op te zetten. De site is nog steeds eigendom van de Politieke Vereniging Lijst Pim Fortuyn.

Opnieuw heeft de website van Radio 538 gisterochtend lange tijd platgelegen door een Winny De Jong-grap, zo meldt de website Radiofreak. DJ Edwin Evers had namelijk in zijn uitzending verklaard dat de pikante foto’s van Winny de Jong in de Panorama op de site van Radio 538 te zien waren. Hij begint wel erg flauw te worden die Edwin Evers…

Ben benieuwd hoeveel extra bezoekers conservatieven.nl heeft gekregen door deze publiciteitsstunt.

Wie trouwens een glimp wil opvangen van Winny’s verkiezingsstunt kan ook gewoon naar de Panorama site gaan:

http://www.panorama.nl/

Hmmm, welke site heeft er eigenlijk geen bericht over Winny’s fotosessie?

Meer info over de foto’s van Winny de Jong (willekeurige selectie):

http://www.12move.nl/

http://nu.nl/

http://www.rtl.nl/

http://www.veronica.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    In het radioprogramma Rinkeldekinkel op Radio538 roept Jeroen van Inkel sinds kort luisteraars op om gedurende 5 minuten massaal een bepaalde site te bezoeken. Dit om te ’testen’ of de site bestand is tegen een grote toeloop. Onlangs was conservatieven.nl aan de beurt. En inderdaad, tijdens de test lag de site er volledig uit.


    24 januari 2003 om 12:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!