Sex sales (part 4)

9 januari 2003, 17:52

Maar tegen welke prijs?

Idols kandidate Sunny Witjes is volledig overvallen door de aandacht die de publicatie van enkele weinig verhullende foto’s in het erotische blad Foxy heeft veroorzaakt. TV, radio, tijdschriften, kranten en natuurlijk Internet konden er niet genoeg van krijgen. Tijd om bij te komen van de commotie heeft de blondine niet, want op de dag dat het tijdschrift met de foto’s in de winkel lag, schijnt haar moeder zelfmoord te hebben gepleegd aldus de Telegraaf. Welke rol heeft de commotie rondom haar dochter in de media daarbij gespeeld? We zullen het wel nooit te horen krijgen maar dramatisch is het wel.

imageDe 18-jarige Sunny viel af in de tweede ronde van het populaire RTL4-programma Idols, maar trok de aandacht van de kijkers door achter de schermen van het programma als een vrouwelijke Emile Ratelband haar medekandidaten te coachen.

Sunny zit volledig uit het veld geslagen thuis, nadat zij maandagmiddag het onverwachte nieuws van de dood van haar moeder te horen kreeg. Ondanks het intense verdriet probeert ze zo goed en zo kwaad als het gaat de begrafenis te regelen en haar 16-jarige zusje Stephanie te troosten.

De afgelopen dagen verspreidden de topless-foto’s van Sunny uit het erotische tijdschrift Foxy Magazine zich in razend tempo over internet. Samen met haar vriendin Eefje poseerde de Meppelse begin december – vlak na het Idols-avontuur – op een erotiekbeurs voor de Foxy-fotograaf.

Hoewel ze vrijwillig op de foto ging en zelfs tekende om toestemming te geven voor publicatie, lijkt de grootschalige aandacht voor de pikante plaatjes haar verrast te hebben. Tientallen websites hebben inmiddels de foto’s geplaatst en op discussieforums is de gewaagde fotosessie het gesprek van de dag.

Opvallend is dat een aantal websites nu de foto’s er weer van af halen!? Stelletje hypocriete lafbekken!

Bronnen:

telegraaf.nl

kicken.fm

leemhuis.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!