Seth Godin in Amsterdam

Seth Godin in Amsterdam

Seth Godin op 212 Amsterdam!Nog twee weken en dan is Seth Godin in Amsterdam en zal hij een presentatie houden in een extra sessie van 212 Amsterdam.

Vanwege de grote belangstelling zijn we nog op zoek naar een grotere zaal. Na de presentatie is er weer een gezellige borrel waarbij de drankjes door TAPPS worden aangeboden. Als je je nog niet hebt ingeschreven voor dit event (er zijn inmiddels 350 inschrijvingen), dan kun je dat nu nog doen op 212 Amsterdam (toegang is gratis).

212 Amsterdam is een iniatief van fris idee met de partners Traffic4u, Falk AG en Marketingfacts. TAPPS en Google zijn sponsors van 212 Amsterdam.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Hoeveel personen verwachten jullie maximaaL?

    geplaatst op
  • Afhankelijk van hoe groot de zaal is die we kunnen krijgen (onderhandelingen lopen) maar ik schat dat 400 wel het maximum zal zijn. Jorn, Paul?

    geplaatst op
  • We hebben nu een zaal in optie voor 400 personen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.