Traffic4u naar Search Engine Strategies NY 2006

Traffic4u naar Search Engine Strategies NY 2006

Vrijdag zal ik met collega Haico namens Traffic4u afreizen naar New York voor het grootste congres op het gebied van zoekmachine marketing, de Search Engine Strategies. Uiteraard zullen we de interessante dingen weer op Marketingfacts posten. Zie ook onze verslagen van vorig jaar.
Zijn er nog andere Nederlanders die die kant op gaan? Wellicht leuk om wat af te spreken om samen wat te drinken of bijvoorbeeld samen naar een van de feestjes van zoekmachines te gaan?


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Veel plezier Remi en Haico

  geplaatst op
 • Veel plezier Remi en Haico. Ik zal jullie verslagen net als vorig jaar weer met plezier lezen.

  geplaatst op
 • Heel veel plezier en succes gewenst. Had graag zelf ook gewild maar door omstandigheden gaat het dit jaar weer niet door :( Kijk des te meer uit naar jullie verlagen. Vorig jaar was het leuk om het virtueel te volgen. Hou ons op de hoogte!

  geplaatst op
 • Ik was ervan overtuigd dat ik zou gaan maar afgelopen weekend kwamen ze ermee dat we toch naar Nanjing gaan. Mij hoor je in ieder geval niet klagen, denk dat China helemaal een experience wordt!

  geplaatst op
 • Leuk! Remi, Haico, aangezien ik de SEM tegenwoordig uitbesteed zal ik niet aan het congres deelnemen, maar voor een feestje ben ik natuurlijk altijd wel te porren. Let's meet up in New York!

  geplaatst op
 • Remi en Haico,

  Wij, ik en mijn collega Geert, vertrekken zaterdagmorgen pas. We gaan elkaar ongetwijfeld tegen het lijf lopen. Er zullen er niet te veel zijn die nederlands spreken zekers. Maar er wordt nog meer volk dan vorig jaar verwacht. CU in NY

  geplaatst op
 • @ Bas, we smokkelen je wel naar binnen bij het feestje van afscheidsfeestje van Jeeves. ;-)

  @ Tom, We spreken elkaar op de SES!

  geplaatst op
 • Heren, heel veel plezier daar in New York!

  Ulco, wanneer is het congres in China? Wellicht een goede gelegenheid voor mij om eens die kant op te gaan.

  geplaatst op
 • Nanjing is 17/18 maart maar de tour begint al wat eerder en gaat eerst nog via Beijing. Meer info: http://www.chinasearchmarketingtour.com/index.html

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.