Search Engine Marketing Award 2005

Search Engine Marketing Award 2005
,

Begin februari zal de eerste Nederlandse “Search Engine Marketing Award” worden uitgereikt in Mediaplaza tijdens het Search Engine Marketing Congres Speld in een hooiberg. Gelukkig maakt Mediaplaza niet dezelfde fout die bij andere awards is gemaakt door partijen die kans maken in de jury te laten deelnemen.

Ook in de States zitten ze niet stil, guru Danny Sullivan van Seach Engine watch heeft tijdens de SES in Chicago laten doorschemeren dat hij bezig is met een Search Engine Marketing Award en zoals dat gaat zijn er direct ook al weer plannen voor alternatieve search marketing awards.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 5 reacties op dit artikel

 • "Gelukkig maakt Mediaplaza niet dezelfde fout die bij andere awards is gemaakt door partijen die kans maken in de jury te laten deelnemen."

  Paul Aelen zit toch in de jury of gaat CheckIt niet voor prijzen op Serach Engine gebied?

  geplaatst op
 • Moet eerlijk zeggen dat ik ook erg benieuwd welke cases overblijven als de cases van Ric van Westrheenen (AlterNet), Jeroen van de Wiel (Jeroen.com) en Paul Aelen (CheckIt) niet meedingen voor de award. Opmerking was toch niet cynisch bedoeld Gert Jan?

  geplaatst op
 • er stond toch duidelijk "partijen die kans maken" ;-)

  geplaatst op
 • Ehh... Paul Aelen zit niet in die jury hoor... Paul mag wel (net als Gert-Jan) cases aanleveren.

  geplaatst op
 • Leuk om te zien zo'n Search Engine Marketing Award" vooral als de beste vriendjes Traffic4U en Checkit het weer 's mogen bepalen...haha... wat een facade..

  Henk

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.