Search Engine Marketing Award 2005

17 december 2004, 06:28

Begin februari zal de eerste Nederlandse “Search Engine Marketing Award” worden uitgereikt in Mediaplaza tijdens het Search Engine Marketing Congres Speld in een hooiberg. Gelukkig maakt Mediaplaza niet dezelfde fout die bij andere awards is gemaakt door partijen die kans maken in de jury te laten deelnemen.

Ook in de States zitten ze niet stil, guru Danny Sullivan van Seach Engine watch heeft tijdens de SES in Chicago laten doorschemeren dat hij bezig is met een Search Engine Marketing Award en zoals dat gaat zijn er direct ook al weer plannen voor alternatieve search marketing awards.

Oprichter en directeur van zoekmachine marketing bureau Traffic4u. Spreker op verschillende nationale en internationale congressen. Betrokken als partner bij 212 Amsterdam.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Roel

  “Gelukkig maakt Mediaplaza niet dezelfde fout die bij andere awards is gemaakt door partijen die kans maken in de jury te laten deelnemen.”

  Paul Aelen zit toch in de jury of gaat CheckIt niet voor prijzen op Serach Engine gebied?


  17 december 2004 om 09:05
  media

  Moet eerlijk zeggen dat ik ook erg benieuwd welke cases overblijven als de cases van Ric van Westrheenen (AlterNet), Jeroen van de Wiel (Jeroen.com) en Paul Aelen (CheckIt) niet meedingen voor de award. Opmerking was toch niet cynisch bedoeld Gert Jan?


  17 december 2004 om 09:11
  traffic4u

  er stond toch duidelijk “partijen die kans maken” 😉


  17 december 2004 om 11:32
  Rob ten Kroode

  Ehh… Paul Aelen zit niet in die jury hoor… Paul mag wel (net als Gert-Jan) cases aanleveren.


  22 december 2004 om 12:36
  Henk

  Leuk om te zien zo’n Search Engine Marketing Award” vooral als de beste vriendjes Traffic4U en Checkit het weer ’s mogen bepalen…haha… wat een facade..

  Henk


  19 januari 2005 om 12:52

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!