Schrijf je nu in voor de eerste editie Dutch Search Awards

7 juli 2016, 11:00

Insturen search-marketingcases mogelijk tot 1 oktober

De inschrijving voor de eerste editie van de Dutch Search Awards is vandaag geopend. Marketingbureaus, merken en professionals kunnen tot 1 oktober hun beste case(s) op het gebied van searchmarketing insturen. Een professionele vakjury beoordeelt de inzendingen en maakt op 1 november 2016 de shortlist met genomineerden bekend. De uitreiking van de awards vindt plaats in B.Amsterdam op 24 november .

Award-categorieën

Cases kunnen worden ingezonden voor 12 awards die verdeeld zijn over de hoofdcategorieën ‘branche’ en ‘campagne’, waaronder awards voor beste gebruik van search in automotive en beste mobile campagne. Daarnaast kunnen leveranciers hun product aanmelden voor vijf awards in de categorie ‘tools & software’.

Iedere inzender van een case dingt automatisch mee naar de awards voor beste agency, beste in-house team of beste consultant. Bekijk alle categorieën en schrijf je snel in via www.dutchsearchawards.nl!

Criteria

Bureaus, merken en professionals kunnen hun beste case(s) insturen via een online formulier. De criteria waar deelnemende partijen aan moeten voldoen, is dat het bedrijf, het merk of de persoon in Nederland gevestigd is en dat de campagne op de Nederlandse markt gericht is/was. De zorgvuldig samengestelde, onafhankelijke vakjury zal alle ingezonden cases beoordelen op kennis en expertise, eigen (creatieve) inbreng, de gemaakte analyse en de tools die hiervoor zijn ingezet.

Uitreiking

De feestelijke uitreiking vindt plaats bij B. Amsterdam op 24 november. Deze dynamische setting vormt het decor voor het eerste officiële betoon van erkenning en waardering binnen het Nederlandse search-landschap. Naast de uitreiking van de felbegeerde awards delen vooraanstaande ‘thought leaders’ hun visie op actuele ontwikkelingen binnen de search-industrie. Het definitieve programma, de sprekers en de jury worden later bekendgemaakt.

Sponsoring

Bing is hoofdsponsor van de Dutch Search Awards 2016. Het initiatief wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door o.a. AdCalls, adcombi, The Feedback Company, SQIQ, OPTMYZR, Swydo en Bannerwise.

Marketingfacts is mediapartner van de Dutch Search Awards.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!