Schrijf je nu in voor de eerste editie Dutch Search Awards

Insturen search-marketingcases mogelijk tot 1 oktober

Schrijf je nu in voor de eerste editie Dutch Search Awards

De inschrijving voor de eerste editie van de Dutch Search Awards is vandaag geopend. Marketingbureaus, merken en professionals kunnen tot 1 oktober hun beste case(s) op het gebied van searchmarketing insturen. Een professionele vakjury beoordeelt de inzendingen en maakt op 1 november 2016 de shortlist met genomineerden bekend. De uitreiking van de awards vindt plaats in B.Amsterdam op 24 november .

Award-categorieën

Cases kunnen worden ingezonden voor 12 awards die verdeeld zijn over de hoofdcategorieën ‘branche’ en ‘campagne’, waaronder awards voor beste gebruik van search in automotive en beste mobile campagne. Daarnaast kunnen leveranciers hun product aanmelden voor vijf awards in de categorie ‘tools & software’.

Iedere inzender van een case dingt automatisch mee naar de awards voor beste agency, beste in-house team of beste consultant. Bekijk alle categorieën en schrijf je snel in via www.dutchsearchawards.nl!

Criteria

Bureaus, merken en professionals kunnen hun beste case(s) insturen via een online formulier. De criteria waar deelnemende partijen aan moeten voldoen, is dat het bedrijf, het merk of de persoon in Nederland gevestigd is en dat de campagne op de Nederlandse markt gericht is/was. De zorgvuldig samengestelde, onafhankelijke vakjury zal alle ingezonden cases beoordelen op kennis en expertise, eigen (creatieve) inbreng, de gemaakte analyse en de tools die hiervoor zijn ingezet.

Uitreiking

De feestelijke uitreiking vindt plaats bij B. Amsterdam op 24 november. Deze dynamische setting vormt het decor voor het eerste officiële betoon van erkenning en waardering binnen het Nederlandse search-landschap. Naast de uitreiking van de felbegeerde awards delen vooraanstaande ‘thought leaders’ hun visie op actuele ontwikkelingen binnen de search-industrie. Het definitieve programma, de sprekers en de jury worden later bekendgemaakt.

Sponsoring

Bing is hoofdsponsor van de Dutch Search Awards 2016. Het initiatief wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door o.a. AdCalls, adcombi, The Feedback Company, SQIQ, OPTMYZR, Swydo en Bannerwise.

Marketingfacts is mediapartner van de Dutch Search Awards.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.