Schoolbank blijkt alchemie

Schoolbank blijkt alchemie

Friens Reunited, de Britse versie van Schoolbank heeft gisteren de overname door broadcaster ITV geannonceerd. Met deze fraaie deal zou een bedrag van bijna 180 miljoen euro gemoeid zijn!

Een extra bonus van een slordige 80 miljoen euro ligt in het verschiet voor de huidige eigenaren/initiatiefnemers van Friends Reunited als in 2009 de afgesproken doelstellingen gerealiseerd worden. Wat deze afspraken zijn is niet bekend gemaakt.

De meer dan 12 miljoen gebruikers van de website wordt verder ook genealogie en dating aangeboden. ITV ziet in Friends Reunited een versteviging van de online aanwezigheid en wil de grote community verder uitbouwen in gebieden zoals dating, recruitment en marktplaatsachtige toepassingen.

Hmm? wat zou SchoolBank tegenwoordig waard zijn voor zeg maar een Talpa of SBS? 


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Al meer dan een jaar terug heb ik op aanraden van een andere blogger naar de voorwaarden van de schoolbank.nl lidmaatschap gekeken en werd er eerlijk gezegd niet blij van.

  Eerder een (toch wel)slimme manier om je gegevens op een verkeerde manier te gebruiken en privacy regels te schenden zonder dat je het echt goed door hebt. Je ziet ook in de emails die binnenkomen allerlei advertenties en partners die worden gepushed. Gelukkig kan eenieder zelf kiezen om deel te nemen maar uit ervaring weet ik dat niet iedereen zo slim is om bij die keuze de voorwaarden voor deelname goed te lezen.

  links:
  Mijn weblog comment: http://www.dekock.com/2004/09/schoolbanknl.html
  Adam Curry: http://www.blognewsnetwork.com/members/0000003/2004/09/13.html

  geplaatst op
 • Voor de goede orde in reactie op de bovenstaande; de privacy wordt nergens geschonden. De Schoolbank nieuwsbrief kun je bij je lidmaatschap (dat overigens nog steeds in de basic variant gratis is) altijd uitzetten.

  geplaatst op
 • Voor de goede orde ter aanvulling op bovenstaande: en aan dat gratis lidmaatschap heb je nauwelijks iets. Je ziet wat namen, je denkt ha, een bekende en je moet betalen om verder nog iets te zien...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.