Roodlicht: zoekmachine marketing weblog

1 oktober 2004, 04:04

Nadat de Dutch Cowboys voor een andere koers hebben gekozen, is Roodlicht eigenlijk nog de enige echte zoekmachine marketing weblog in Nederland. Gisteren werd de weblog van Ric van Westhreenen in een nieuw en fris ‘blogger’ jasje gestoken.

Kan iemand mij overigens uitleggen waarom al die blogger-logs zo zijn ingesteld dat ik alleen een comment kan plaatsen als ik me eerst heb geregistreerd?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Paul

  Wil graag beginnen met de opmerking dat ik het nieuwe weblog van Ric een hele verbetering vindt! Erg goed dat de weblogs blijven ontwikkelen…Daarnaast gaat het om de kwaliteit en actualiteit van de berichten en hoop ik niet alleen om kwantiteit en of specialisme?

  NB: op Dutchcowboys kun je gewoon posten zonder te registreren 😉


  1 oktober 2004 om 07:09
  Paul

  He Marco,

  Zolang Dutchcowboys hobby is krijg je mij niet snel gepikeerd hoor 🙂

  Ik ben het in zoverre met je eens dat specialisme de kracht is van … in zoverre willen we daarom de onderwerpen als viral of messenger marketing over laten aan anderen die daar veel meer vanaf weten. Daarom gekozen voor enkele schrijvers die ons hierop aanvullen…

  Over ‘bier sex en reclame’ gesproken…is dit geen leuke insteek voor een eigen …. :-))


  1 oktober 2004 om 08:00
  Arnoud

  Zowel bij ROODLICHT als bij andere weblogs van Blogger kan je anoniem een bericht achterlaten. Onder de grote ‘knop’ SIGN IN staat de link naar anoniem posten.


  1 oktober 2004 om 11:11
  Ric

  Dank Marco voor het compliment voor de nieuwe opbouw. Complimenten gaan overigens naar Blogger zelf die een groot aantal templates heeft, waar deze ook van afkomstig is.

  Het is inderdaad niet duidelijk dat je anoniem ook een comment kan achterlaten. Het is verder zo dat je in de configuratie dit ook kunt uitzetten, dus het is een keuze van de blogbeheerder.


  2 oktober 2004 om 12:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!