Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV: alles onder controle dankzij S-AWC #ADV

Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV: alles onder controle dankzij S-AWC #ADV

Met de Mitsubishi Outlander PHEV kun je als leaserijder de komende 5 jaar nog profiteren van het extreem lage bijtellingspercentage van 7 procent. Dan moet je wel snel zijn en er dit jaar nog een rijden. En dan zul je merken, net als wij deden tijdens een uitgebreide proefrit: de lage bijtelling is zeker niet het enige voordeel van deze plug-in hybrid SUV. Zo zorgt de vierwielaandrijving voor een stabiele koers, ook bij bochtige en gladdere wegen. 

De vierwielaandrijving heet in de Outlander PHEV S-AWC, oftewel Super All Wheel Control. Het systeem combineert de Active Yaw Control (de automatische verdeling van aandrijfkracht tussen voor- en achteras), anti-blokkerremsysteem (ABS) en Active Stability and Traction Control (automatische verdeling van aandrijving en remkracht over de wielen bij verlies van grip) en levert onder alle omstandigheden het optimale koppel en de juiste tractie aan elk wiel. Zo heb je de zekerheid van een soepele, krachtige acceleratie en superieure grip op vrijwel elk type ondergrond.

En dat is natuurlijk weer ideaal als je op wintersport gaat. Of een weekendje naar de Ardennen. Of gewoon door de regen naar de kantoorjungle. Wel zo’n veilig gevoel.

Wil je de Outlander PHEV zelf ervaren? Vraag dan snel een proefrit aan en profiteer nog snel van de lage bijtelling! 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.