Rhinofly op Reboot7

Rhinofly op Reboot7

Rhinofly op Reboot7Jurgen van Kralingen en Nicoline Wouterlood, twee medewerkers van Rhinofly, zijn op dit moment aanwezig op het Reboot-seminar in Kopenhagen, Denemarken. Ze posten geregeld op Frank-ly hun bevindingen (directe link naar alle posts).

Het doet me erg denken aan het Les Blogs seminar in april, waarbij ook verschillende tools werden ingezet om de “buitenwereld” mee te laten genieten. Denk hierbij aan tags, chat, foto’s, Wiki, en veel, heel veel blogs. Deze foto is kenmerkend voor de hedendaagse tech-seminars. Opengeklapte laptops tijdens een presentatie en overal stekkerdozen.

Kunnen we dat volgende week ook in Mediaplaza verwachten? Of zijn marketeers nog niet zo superconnected als de consument is?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik snap die laptopperitis niet hoor, op die meetings. Om de buitenwereld te laten meegenieten heb je toch maar 1 PC nodig met een mik webcams, geen 100? Op de site lees ik "reboot is two days in june filled with inspiration, perspective, good conversations and interesting people" maar hoe ga je dat bereiken als iedereen met zijn eigen laptop bezig is? Ik kan me een inspirerender ambiance voorstellen.

    geplaatst op
  • Maak het maar eens mee Anders, geloof me, het is een beleving. Zelfs als iedereen met zijn eigen laptop bezig is. Vergis je niet. ook tijdens de pauzes en na de sessies wordt flink wat genetwerkt...
    En wat is er dan zo inspirerend aan een willekeurig Nederlands seminar waar iedereen braaf naar een Powerpoint zit te staren en minimaal interactie heeft? Nee, doe mij dan maar de hyperconnectiviteit van een Reboot of Les Blogs, ook al is het vele malen vermoeiender.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.