Reed Elsevier start nieuwe vacaturesite in Nederland

Reed Elsevier start nieuwe vacaturesite in Nederland

Monsterboard en NationaleVacaturebank krijgen op korte termijn concurrentie van de in de UK succesvolle Totaljobs.com. Moeder-bedrijf Reed Elsevier heeft besloten om de vacaturesite ook in Nederland te introduceren. De nieuwe site zal binnen enkele maanden in de lucht gaan aldus Adformatie. Vorige maand nog publiceerden verschillende onderzoekbureaus tegenstrijdige berichten over welke vacaturesite nu het grootste is in Nederland. Waar twee honden vechten om een been?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik denk dat het een strijd om de gunst van de kandidaat gaat worden en niet zo zeer om de klant. totaljobs is het eerste half jaar gratis voor werkgevers en heeft een sterke naam achtere zich (Reed business). Ze zouden vandaag 1 okt 04 de lucht in gaan...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.