Reagerend Coca-Cola billboard

Reagerend Coca-Cola billboard
, Reddion
@alexstil

Coca-Cola heeft in Londen de grootste en ‘slimste’ billboard neergezet. Het reclamebord reageert op het weer en op voorbijgaande mensen.

Webwereld meldt dat het billboard in het centrum van Londen staat. Het bord heeft een breedte van dertig meter en is daarmee drie keer zo groot als voorgaande reclame van het frisdrankmerk op die locatie.

In het bord zitten camera’s en warmtegevoelige weerstations ingebouwd. ?Als het behoorlijk regent, komen er ook grote druppels op de tekeningen van het scherm. En als het winderig is, zal het Coca-Cola logo rimpelen als een vlag’, aldus een woordvoerder van de frisdrankgigant. Daarnaast reageert het bord als mensen zwaaien en op sms-berichten van mobiele telefoongebruikers.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.