Qi raakt SpinAward kwijt!

8 april 2005, 11:29

Qi raakt SpinAward kwijt!Gisteren werden in Amsterdam de Spinawards uitgereikt. Qi was de absolute bureauwinnaar met maar liefst 4 awards. Maar waarschijnlijk zitten ze bij Qi nu peentjes te zweten want ze missen een award. Na een paar shandy en een paar echte lege bierglazen afgelikt te hebben zagen de jongens van Volkomenkut een van hun Spinawards zonder bewaking staan en deze verdween in hun broekzak. Volgens eigen zeggen zijn ze niet de beroerdste en geven ze Qi de kans om weer in het bezit te komen van hun award.

Virale marketingstunt van Qi of zouden ze inderdaad vergeten zijn om de awards netjes op te bergen alvorens naar de feestzaal te gaan?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

17 Reacties

  RichardOsinga

  Advertentie is inmiddels weggehaald…


  8 april 2005 om 11:57
  media

  Jongens van VK hebben een email van Marktplaats gekregen om ‘m er weer af te halen omdat je geen gestolen waar mag aanbieden. Je kunt overigens nu via de email bieden op de award. Heb net een bod gedaan 😉


  8 april 2005 om 12:10
  Anders

  Geweldig weer 🙂 Wat betreft die gestolen waar, dat is dan wel weer erg laf van VK. De Gouden Bloggie van GeenStijl die Hersenscheet.com te koop zette op Marktplaats, heeft er gewoon een maand op gestaan. Hersenscheet heeft nooit gereageerd op de biedingen overigens.


  8 april 2005 om 12:36
  BvE

  Vind dit persoonlijk non-nieuws. Hoe meer aandacht je aan die kinderachtige activeiten geeft, hoe leuker ze het zelf vinden.


  8 april 2005 om 12:39
  Paul

  erg flauw…


  8 april 2005 om 12:40
  Robert

  Inderdaad geweldige stunt en het zou me ook niets verbazen dat het een 1-2tje is tussen Qi en VK. Zat Stiffbone gisteravond niet aan dezelfde tafel als Qi?


  8 april 2005 om 12:57
  Kasper Katje

  Was het niet Balkenende die zei “van Spin Awards blijf je af” ?

  Al met al vind ik het maar triest, blijkbaar kunnen sommige mensen niet met hun poten van andermans zaken afblijven.


  8 april 2005 om 17:30
  Henry Hardcore

  Heerlijk om te lezen dat er mensen zijn die direct beginnen te stijgeren.

  Als je naar het screenshot kijkt kun je zien dat QI er blijkbaar wel om kon lachen en zelfs 125 Euro heeft geboden ipv aangifte te doen.


  9 april 2005 om 06:18
  BvE

  Ik steiger niet hoor, vind het gewoon non-nieuws en vind het jammer dat mijn dagelijkse wandeling langs diverse weblogs onderbroken wordt door dit soort onzin. Maar goed.


  9 april 2005 om 07:47
  Henry Hardcore

  @ BvE

  We zullen het nooit meer doen…


  9 april 2005 om 08:02
  BvE

  Internet is een vrij en blij medium he, doe wat je vooral niet laten kunt. Het gaat niet om de aktie an sich, als wel om de vele berichten op de vele (semiprofessionele) weblogs.


  9 april 2005 om 08:52
  Kasper Katje

  Heerlijk om te lezen dat er mensen zijn die direct beginnen te stijgeren.

  Als je naar het screenshot kijkt kun je zien dat QI er blijkbaar wel om kon lachen en zelfs 125 Euro heeft geboden ipv aangifte te doen.

  Ik had je gelijk met je hoofd op het hakblok gelegd…sneu figuur. Je geeft zelf al aan dat je geilt op dit kleine beetje aandacht dus bij deze nog een dosis. Kom jij ook weer aan je trekken vandaag.


  9 april 2005 om 09:40
  Anders

  @BvE – als je niet reageert kun je gewoon doorwandelen.


  9 april 2005 om 10:05
  Henry Hardcore

  Gut gut gut wat een boze reactie…

  Uiteraard ben ik mediafact omdat er dan misschien een paar bezoekers naar VK gaan.

  Slaap zacht!


  9 april 2005 om 11:09
  de Bhutanees

  Henry, ouwe linksspammert van mij, effe weer vlug een paar hits verzamelen voor vkmag? 😉


  9 april 2005 om 11:19
  Anders

  Is niet bedoeld als boze reactie hoor, eerder als constatering van het vreemde feit dat iemand die iets tegenkomst terwijl ie daar geen behoefte aan heeft omdat zijn rondgang langs de weblogs erdoor wordt onderbroken, de tijd er voor uittrekt om er op te reageren. In media waarvan je de inhoud niet zelf bepaalt, zul je immers altijd wel content tegenkomen die voor jou irrelevant is.


  9 april 2005 om 11:28
  BvE

  @ Anders: klopt. Je hebt helemaal gelijk. Laten we zeggen dat mijn irritatiegrens bereikt was. En zoals je wellicht weet nodig irritatie juist uit tot reageren. Dat het toevallig hier is, is een kwestie van toeval.


  9 april 2005 om 12:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!