Postbank.nl grootste bereik financiele sites

Postbank.nl grootste bereik financiele sites

Bereikcijfers banken en financiele instellingen (bron: Multiscope, juni 2005)

Met al het STIR-geweld van de afgelopen periode, zouden we bijna vergeten dat we in Nederland nog een organisatie hebben die structureel online bereiksonderzoek doet. Multiscope rapporteerde afgelopen maand op haar website de top-10 van banken en financiele instellingen. En laten dat nu net de organisaties zijn die (nog) niet meedoen met het STIR-onderzoek.

Uit de cijfers van juni 2005 blijkt dat Postbank met een bereik van 41% en 4,5 miljoen unieke bezoekers per maand veruit de grootste is gevolgd door rabobank.nl (30% bereik) en abnamro.nl (23% bereik). De overige banken en financiele instellingen liggen daar ruim onder.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Mooie cijfers, hè ;-)

  geplaatst op
 • Zijn hele mooie cijfers, maar worden de cijfers niet een beetje opgekrikt door de mensen die inloggen op mijn postbank.nl?

  geplaatst op
 • De top 5 bieden allemaal inlogmogelijkheden vanaf de homepage, dus lijkt mij de vergelijking nog steeds correct.

  geplaatst op
 • ik ben van nature nogal argwanend, ik zou de marktaandelen van de banken voor de particuliere markt er graag naast zien. misschien dat het woordje 'bereik' er dan ook wat anders uit komt te zien.

  geplaatst op
 • Hè, was ik vergeten de andere online bankiersites te noemen.... ;-) Maar volgens mij wordt de meeste traffic gegenereerd door mensen die online bankieren. Het zegt dus niet veel over bijvoorbeeld het aantal leads dat ze binnenkrijgen. Een groot bereik is dus wel goed, maar het ligt toch wat genuanceerder allemaal.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.