Postbank pakt uit met Sail 2005

Postbank pakt uit met Sail 2005
, ING Groep
@evr

imagePostbank is hoofdsponsor van het 5-jaarlijkse event Sail en is sinds enkele weken actief met een speciale site rondom Sail gebouwd door Brandbase. Op de site zijn korte artikelen over sail zaken te vinden en een game met de bekende blauwe leeuw. De game is ontwikkeld door MAD Multimedia die eerder de populaire game Missie Carglass ontwikkelde.

Siinds 3 augustus kan via de Postbank Sail site geheel legaal een exclusieve track van Armin van Buuren in MP3-formaat worden gedownload.

De track genaamd Hymne [MP3, 5,2 mb], overigens niet in de winkel te koop, is via de site inmiddels meer dan 10.000 keer gedownload. Tot het einde van sail op 22 augustus heeft de Postbank nog het nodige in petto; virale filmpjes van de bekende blauwe leeuw wakeboardend in de IJhaven, een event-weblog en twee drijvende stadstranden waar naast de bekende Tall Ships ook de blauwe leeuw parasailend te zien zal zijn.  Op dit moment is hij nog aan het trainen. Voor diegene die op de hoogte willen blijven van de activiteiten is er ook een rss-feed beschikbaar.

Zie ook: Emerce


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Erik, neem aan dat je bewust het deel over de eventblog hebt weggelaten?

  "Tijdens het evenement zelf zullen er namens de Postbank fotografen rondlopen die de bezoekers vastleggen. Die foto's zullen te zien zijn op de Sail-site. Ook zal de Postbank een event-weblog optuigen rondom Sail. Op de weblog zullen wel regelmatig postings te zien zijn, maar er is geen reageermogelijkheid. De postings op het eventlog zullen deels worden gemaakt door Postbank-medewerkers. Deels door redacteuren van Brandbase. Die vullen nu ook al voor een deel de content op de Sail-site. Sail Amsterdam wordt gehouden van 17 tot en met 22 augustus."

  Een blog zonder reactiemogelijkheden?

  geplaatst op
 • Is geen blog...

  geplaatst op
 • Laat Wim de Bie en Hanneke Groenteman het niet horen!

  geplaatst op
 • @ Erik

  my thoughts exactly
  Je komt de term weblog tegenwoordig te pas en te onpas tegen.
  Maar wel een pluspunt voor de postbank dat ze met hun tijd meegaan!!

  geplaatst op
 • Met alle respect voor het iniatief en de mensen die het hebben opgezet maar het resultaat van Postbank Sailblog is dramatisch. Nu hoop ik niet dat ze bij de Postbank denken dat dit representatief is voor een een eventblog en dat ze op basis hiervan conclusies gaan trekken. Gelukkig hebben ze een paar mensen in dienst die wel weten wat een weblog is ;-)

  geplaatst op
 • De virusscan slaat op hol met die link van je Marco:

  Access to http://83.98.152.33/sail/ was blocked.

  Forbidden virus (Trojan horse) 'Phish-BankFraud.eml.b' was detected.

  Een Applet/Programma heeft geprobeerd om een niet toegestane actie uit te voeren op deze computer.
  Dit is geblokkeerd door de Webscan dienst van KPN.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.