Porsche.pagina.nl dochterpagina van het jaar

30 mei 2005, 06:57

De porsche.pagina.nl is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot de Startpagina-dochter van het Jaar 2005. Tijdens de zevende Startpagina Dochterdag, in het Science Center Nemo, kwam de door de twintigjarige Ruben Zoethout samengestelde pagina als meest aansprekende uit de bus. De porsche.pagina.nl wordt dagelijks door zeshonderd bezoekers geraadpleegd. Het prikbord telt ongeveer driehonderd bezoekers per dag. De pagina wordt maakt deel uit van het inmiddels bijna 4500 dochterpagina’s tellende startpagina.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  webwolff

  Verslavende werking van een internet site ?


  30 mei 2005 om 07:36
  WiKied

  Offtopic: Zie ik marketingfacts ineens op de officiele Googleblog staan in het ´what we read´-lijstje. Leuk en een felicitatie waard! Of stelt dit niets voor voor jullie?


  30 mei 2005 om 07:39
  Tinus

  Nog meer offtopic: De link naar porsche.pagina.nl klopt niet.


  30 mei 2005 om 10:42
  media

  @Tinus: link aangepast; dank voor de melding!

  @Wikied: had inderdaad de link gezien; wist eerlijk gezegd niet dat die jongens ook Nederlandse blogs volg(d)en. Stelt dit voor ons niets voor? Absoluut wel, ben erg blij met die link!


  30 mei 2005 om 12:31

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!