Porsche.pagina.nl dochterpagina van het jaar

Porsche.pagina.nl dochterpagina van het jaar

De porsche.pagina.nl is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot de Startpagina-dochter van het Jaar 2005. Tijdens de zevende Startpagina Dochterdag, in het Science Center Nemo, kwam de door de twintigjarige Ruben Zoethout samengestelde pagina als meest aansprekende uit de bus. De porsche.pagina.nl wordt dagelijks door zeshonderd bezoekers geraadpleegd. Het prikbord telt ongeveer driehonderd bezoekers per dag. De pagina wordt maakt deel uit van het inmiddels bijna 4500 dochterpagina’s tellende startpagina.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Verslavende werking van een internet site ?

  geplaatst op
 • Offtopic: Zie ik marketingfacts ineens op de officiele Googleblog staan in het ´what we read´-lijstje. Leuk en een felicitatie waard! Of stelt dit niets voor voor jullie?

  geplaatst op
 • Nog meer offtopic: De link naar porsche.pagina.nl klopt niet.

  geplaatst op
 • @Tinus: link aangepast; dank voor de melding!

  @Wikied: had inderdaad de link gezien; wist eerlijk gezegd niet dat die jongens ook Nederlandse blogs volg(d)en. Stelt dit voor ons niets voor? Absoluut wel, ben erg blij met die link!

  geplaatst op
 • Een uitgebreid verslag van de dochterdag is te vinden op:
  http://www.jeroen.com/archive/2005/05/30/porschepaginanl_uitverkozen_to

  Jeroen schrijft dat er een nieuwe vormgeving van de Startpagina dochters werd getoond. De nieuwe vormgeving wordt op dit moment door een viertal dochters onzichtbaar getest en zal in het komende jaar gefaseerd uitgerold worden. Iemand toevallig een screenshotje?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.