Podcast: zo belangrijk is je imago

Podcast: zo belangrijk is je imago

Past je imago wel bij jou? Met Zabeth van Veen gaat Floris Hülsmann in gesprek over het belang van imago, voor jou als persoon en voor een merk of bedrijf. En dat gaat niet over jezelf anders voordoen dan je bent, maar jezelf juist méér voordoen hoe je bent. 

Zabeth van Veen is imagocoach en geeft met haar bedrijf ImagoMatch persoonlijk advies aan mensen die nieuwe kansen zoeken, geeft salestrainingen aan complete teams en spreekt regelmatig op mooie plekken. Ook verschijnt ze regelmatig op televisie om haar oordeel te vellen over het imago van bekende Nederlanders. Als je goed zit, ben je Zabeth Proof, zo heet dat inmiddels. Want hoe goed of getalenteerd je ook bent, je wordt nog steeds beoordeeld op hoe je er uitziet en hoe je je gedraagt. Juist in deze tijd is personal branding zoveel belangrijker dan ooit.

"Durf jij zichtbaar te zijn?"

In onze beeldcultuur is het beeld dat je van jezelf presenteert vaak doorslaggevend voor succes. Van Veen haalt het onderste uit je kan naar boven en gaat met je op ontdekkingsreis om je van je beste kant te laten zien. En dat gaat dus zeker niet over jezelf anders voordoen dan je bent, maar jezelf juist méér voordoen hoe je bent. Zoals je bedrijfsnaam al meteen een beeld kan geven over wie je bent en wat je doet, zo geef je vervolgens visuele signalen aan je klanten met je branding, je kleding, haardracht en gedrag. En ook: hoe presenteer jij jezelf op sociale media? Durf jij zichtbaar te zijn? Alles komt samen in wat zo mooi personal branding heet, en Van Veen snapt hoe dat spel werkt. Wat vindt ze dan van mijn imago? Je hoort het allemaal in deze imagoverbeterende uitzending van De Namarama Show!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.