(Podcast) Meer tijd en energie, wie wil dat nou niet?

8 september 2021, 09:00

Interview met Tabe Ydo

Tabe Ydo is auteur en bedenker van de One Day Methode. Een methode waarmee je in één dag je hele leven kan veranderen en meer tijd en meer energie tot je beschikking krijgt. Meer tijd en meer energie, wie wil dat nou niet? Ydo is naast One Day’er ook een bevlogen ondernemer die ongeveer alles heeft meegemaakt wat je als ambitieuze ondernemer kan meemaken. Een faillissement, een beursgang en twee burn-outs.

Is meer energie krijgen een ingewikkeld proces? Dat is het helemaal niet. Sterker nog, veel onderdelen van zijn methode paste ik zelf al toe in mijn leven en dat doe ik niet voor niets. Het geeft je echt meer leven en joy om dit te doen.

Ik wil nog niet teveel weggeven, maar het gaat over mediteren (wat Tabe Ydo zeker niet wil labelen als mediteren, maar gewoon zitten met je ogen dicht), ademhalen en vroeg opstaan. Het gaat over duidelijke keuzes maken. Wat laat je toe in je leven, in je brein? En wat niet? Hij komt volop met sprekende voorbeelden om je duidelijk te maken hoe dit werkt.

Wat Ydo bewoog om dit boek te schrijven en hoe hij zijn methode in zijn eigen leven toepast dat hoor je allemaal in deze nieuwe aflevering van de Namarama Show.

Floris Hülsmann
Naamexpert bij Namarama

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek 'Maak je naam onvergetelijk'. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!