Podcast: Gerhard te Velde wil groeien en laten groeien

Podcast: Gerhard te Velde wil groeien en laten groeien

Gerhard te Velde is een ondernemer die niets liever doet dan andere ondernemers verder helpen. Vandaar ook de naam van zijn bedrijf: Groeivoer. En groeien, dat doet hij met verve. Deze podcast gaat over groeien, ondernemerschap en merken.

Zelf heeft Gerard te Velde het graag over geluk, succes en zingeving. Zijn favoriete onderwerpen zijn ondernemerschap, persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Opgeleid als socioloog, ervaren als ondernemer en met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling zet hij mensen graag aan het denken. Ook schuwt hij het delen van zijn eigen mislukkingen niet, om zo anderen weer te inspireren.

Opgeleid als socioloog, ervaren als ondernemer en met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling

Te Velde heeft naar eigen zeggen alle fouten zelf wel een keer gemaakt. Eerder had hij andere bedrijfsnamen en laat hij meteen doorschemeren wat daar de onmogelijkheden van waren. En waarin wil Gerhard zelf groeien?

Dit interview is opgenomen in de pre-coronatijd, maar gaat onvermoed toch over actuele thema’s zoals de groeiende behoefte aan transparantie en gelijkheid in onze samenleving. Dit en meer in deze nieuwe aflevering. Veel luisterplezier.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.