Planet lanceert muziekwinkel

Planet lanceert muziekwinkel

Vandaag introduceert Planet Internet de Planet Music Club. Een nieuwe dienst waarmee klanten op een eenvoudige, veilige en volledig legale manier muziek kunnen beluisteren, downloaden en op een cd branden.

De Planet Music Club biedt meer dan 200.000 nummers van uiteenlopende genres zoals pop, rock, rap, hip hop, soul, R&B, dance, jazz, reggae en klassieke muziek. 
 
Een abonnement op de Planet Music Club kost EUR 7,49 per maand. De abonnee krijgt hiervoor elke maand 1000 zogenaamde credits, waarmee hij nummers kan beluisteren, downloaden of branden. Het afspelen van een nummer op de site kost 1 credit, het downloaden om af te spelen vanaf de pc kost 10 credits en het branden op een cd kost 99 tot 189 credits. 
 
Ter bescherming van illegaal kopi?ren en verspreiden, zijn de muziekbestanden gecodeerd met Digital Rights Management software technologie. Planet Internet biedt Music on Demand aan in samenwerking met het Britse On Demand Distribution (OD2) Ltd. OD2 draagt voor Planet Internet een deel van de inkomsten af aan de artiesten en platenmaatschappijen (onder andere Universal, Virgin/EMI, Warner en BMG) voor het gebruik van de muziek. Het downloaden in de Planet Music Club is daarmee niet alleen volkomen legaal, maar de muziekbestanden zijn tevens van hoge kwaliteit. 
 
Lid worden van de Planet Music Club is vooralsnog alleen mogelijk voor Planet Internet-abonnees met een ADSL aansluiting. In 2004 komt de Planet Music Club beschikbaar voor alle breedbandgebruikers in Nederland. 

De dienst is te vinden via www.planet.nl/musicclub.

Bron:
http://www.perssupport.anp.nl/


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.