Pheedo test multi-channel advertenties

Pheedo test multi-channel advertenties

Pheedo.com, een van de Amerikaanse weblog- en RSS advertentie-netwerken in de VS, is recentelijk gestart met het testen van geintegreerde multi-channel campagnes via weblogs, RSS en podcasts aldus Bill Flitter (oprichter en CMO Pheedo) in een interview met ClickZ.

Henk vraagt zich terecht af welke Nederlandse partij dit oppakt. Misschien moet ik binnenkort toch blogads.nl eens leven gaan inblazen ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Reclame via Podcasts gaan alleszins niet worden aangezien dit medium nogal sterk overschat wordt. Qua informatie-beheer trekt zulk een podcast op niet veel. Het zullen net de diensten zijn die in het als maar uitdeinende internetbos informatie zo kunnen organiseren dat het beheersbaar wordt, die overeind zullen blijven.

    Rss is hierdoor nét wel een succesvolle technologie met toekomst maar dan weer op voorhand dat ads hier ver van wegblijven.

    geplaatst op
  • Misschien moet ik dan eens met rssadvertenties.nl aan de slag ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.