Pepsi ‘Gladiators II’

17 februari 2004, 19:40

Pepsi Gladiators II: FootbattleAfgelopen week is de nieuwe Pepsi Gladiators commercial, getiteld ‘Footbattle’, uitgebracht.

In de arena hebben Pink, Beyonce en Britney Spears plaats moeten maken voor de stervoetballers van dit moment. Van links naar rechts: Diego de Cunha (Santos, Brazilie), Fernando Torres (Athletico de Madrid, Spanje), Francecesco Totti (Roma, Italie), Roberto Carlos (Real Madrid, Brazilie), David Beckham (Real Madrid, Engeland), Ronaldhino (Barcelona, Brazilie), Raul Gonzalez (Real Madrid, Spanje), Ricardo Quaresma (Barcelona, Portugal) en jawel onze eigen Rafael Van der Vaart (Ajax).

Pepsi Gladiators II: Footbattle

De commercial ‘Footbattle’ is in oktober 2003 geproduceerd door Pascal Morel (SIF309). De kosten voor de commercial zijn opnieuw exorbitant hoog, bijna 4,5 miljoen euro.

Update:

De video kan o.a. op de volgende website worden gedownload:

http://www.pepsichart.com/football/advert.asp

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Vreemd dat deze commercial nog nergens te vinden is (zelfs niet op de websites van Pepsi). Iemand enig idee wat daar de reden van zou kunnen zijn?


  18 februari 2004 om 21:45
  Pascal

  Het achterliggende doel achter deze campagne is om meer traffic op de site te generen en zodoende een top-of-mind awareness te creeren. Daarom is de commercial niet gelijk te bezichtigen op de site….


  19 februari 2004 om 08:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!