Overheid was niet voorbereid op een computeraanval

Overheid was niet voorbereid op een computeraanval

Nu.nl: Politie, justitie en overheid hebben waardeloos gereageerd op de computeraanval op de internetpagina’s overheid.nl en regering.nl begin oktober. De overheidsites waren niet alleen 5 dagen niet bereikbaar ook de aangifte lukte niet omdat technische kennis bij het doorsnee, blauwe korps ontbreekt. Dit geeft de burger hoop!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Lol :)

    Maar ik zie het echt wel gebeuren dan binnen 5 en 10 jaar de boel echt flink wordt ontregeld en misschien wel wekenlang wordt platgelegd. Op landelijk of internationaal niveau. Met een technische analfabeet als Brinkhorst zal het er in de nabije toekomst niet van komen dat de Nederlandse overheid daar zinnige maatregelen tegen zal nemen.

    Waarom zouden terroristen moeilijk gaan doen met bomaanslagen, vliegtuigkapingen etc terwijl ze slechts af en toe een kabeltje door hoeven te knippen? Terrorisme anno 2015. Let maar op.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.