Je bekijkt een artikel van Unravel
partner

Onze aankomende gratis neuromarketing webinars vol praktische, evidence-based insights

Hier een kort overzicht van onze aankomende gratis lunch-webinars vol met praktische, evidence-based insights. We hopen je binnenkort te zien tijdens één van onze webinars!

10 augustus 2022, 09:57 1325 x gelezen

1. De Psychologie van Prijsdesign🧠

🗓️ Vandaag, 10 augustus, 12:00 uur – 12:45 uur
Prijs speelt in een cruciale rol in koopgedrag. Maar wist je dat dit effect niet enkel voortkomt uit de prijswaarde (het getal), maar dat ook het design van de prijs onbewust meespeelt? In dit webinar onthullen Tom en ik de laatste psychologische en neuromarketing-inzichten over effectief prijsdesign.

>>> Schrijf je hier gratis in (+ toevoegen aan je agenda)

2. De Vijf Meest Gemaakte Fouten in Overheidscampagnes🧠

🗓️ Woensdag 17 augustus, 12:00 uur – 12:45 uur
Van drankgebruik tot appen achter het stuur; de overheid probeert door middel van communicatie ons dagelijkse doen en denken in tal van vormen te beïnvloeden. Soms gaat dat goed – maar sommige campagnes slaan de plank onbedoeld mis en verergeren zelfs het probleem. In dit webinar ontleden Diede en Tom de psychologie van communicatiecampagnes door de overheid.

>>> Schrijf je hier gratis in! (+ toevoegen aan je agenda)

3. Alles over Eye Tracking 🧠

🗓️ Woensdag 24 augustus, 12:00 uur – 12:45 uur
Eye Tracking is niet meer weg te denken in marktonderzoek. Of het nu gaat om het testen van verpakkingen en reclames, of inzicht verkrijgen in het keuzeproces van de klant. In dit webinar bespreken Tom en ik typische vraagstukken waarvoor Eye Tracking een waardevolle oplossing biedt en delen we wat de verschillende Eye Tracking metrics onthullen over de verwerking van de klant.

>>> Schrijf je hier gratis in! (+ toevoegen aan je agenda)

Inschrijven & sheets/opname ontvangen
Je meldt je simpelweg aan door op bovenstaande links te klikken. Via deze link kun je de webinars ook meteen aan je agenda toevoegen. Wil je wél de sheets & opname ontvangen, maar kan je er niet bij zijn? Klik dan ook op de ‘met 1 klik inschrijven’-link van het desbetreffende webinar. We sturen naar iedereen die klikt de herinnermails én de opname/sheets).

Bij Unravel Research kijken we in het brein om marketing effectiever te maken. Daar komt heel wat bij kijken. We beschikken over de meest precieze en comfortabele apparatuur – en werken uitsluitend met wetenschappelijk gevalideerde metrics. Maar ons ware geheim... dat zijn de mensen die hieruit elke dag weer de maximale potentie halen. We brengen een nauw samenwerkend team bijeen van onderzoekers, gedragsdeskundigen en marketeers. Zo komen we tot praktische resultaten die je werkelijk meer inzichten, zekerheid en omzet bieden.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!