Ontwerp je eigen Reeboks

15 januari 2006, 14:58

Ontwerp je eigen Reeboks

Op RbkCustom.com kun je Reebok schoenen helemaal op je eigen voorkeuren aanpassen. Kies de kleur van de zool, een tekst op de hiel of geef het Reebok-logo op de tong een metallic glans. Het kan allemaal. En na afloop kun je je eigen schoenen ook direct bestellen.

Schitterend vormgegeven website waarmee Reebok inhoud geeft aan haar I am what I am-campagne. Na afloop van het ontwerpen kun je aan anderen per e-mail of sms je ontwerp laten zien. Hier een linkje naar mijn Reeboks.

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

11 Reacties

  michielvdp

  Eeen erg goed idee. Overigens heeft nike (nikeid.nike.com) dit ook al geruime tijd.


  15 januari 2006 om 16:07
  Eric L.

  Volgens mij kan je het alleen naar een adres in de VS laten sturen, maar wel erg mooi gedaan!


  15 januari 2006 om 18:08
  Martijn

  Kent iemand andere voorbeelden (naast Nike ID) van producten die je online helemaal op maat kan maken en ook direct bestellen?


  16 januari 2006 om 08:00
  Gilles de Smit

  Wat een poepzooi! Zit ik een kekke schoen in elkaar te flansen, wil ik hem vervolgens bestellen blijkt er geen internationale shipping beschikbaar te zijn… *zucht*


  16 januari 2006 om 13:10
  media

  Yep, ik denk dat je die energieklant wel kent Martijn 😉


  16 januari 2006 om 13:56
  Arjan

  Wanneer is het nu mass customisation/configuration en wanneer is het personalisation? Die autos en schoenen gaan vrij ver en je kan gerust spreken van mass customisation. M&M’s en bijvoorbeeld postzegels zijn een gevorderde vorm van personalisation. Dat kennen we al. Ik ben benieuwd hoe ver het gaat met configuratie van producten. Diensten zijn vaak al te configureren, alle verzekreingssites doen het. Met producten zoals schoenen is het iets gecompliceerder, vooral in de fabricage van die dingen. Gecustomised maar wel onder de 100 dollar.


  16 januari 2006 om 14:07
  rick

  heb ik net mooie schoene gemaakt kun je ze aleen in US bestellen, maarja weet iemand een site waar je ze in nederland kan bestellen en zelf kan ontwerpen?


  20 september 2007 om 10:24
  shirley

  Dit is op zich super tof, maar helaas kan je er niks mee van uit nederland.Als er ook zo,n site is voor nederland dan hoor ik het graag.


  15 augustus 2008 om 19:39
  isai

  op nike.com kan je wel eigen schoenen ontwerpen als je miljonair bent want ze zijn wel 180$euro maar ook nog verzend kosten heh je ziet maarr


  13 december 2009 om 18:05
  liss

  Puma heeft een winkel in a’dam.. daar kun je door middel van een touchscreen je eigen schoen samen stellen. Deze zullen hun dan voor je samen stellen.. maar ook deze zijn erg duur!


  16 maart 2010 om 17:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!