Onthullingen over Jeeves

Onthullingen over Jeeves

Ik heb dit bericht maar in de rubriek ‘merkontwikkeling’ geplaatst, terwijl het hier eigenlijk om ‘merkafbouw’ gaat. Sinds IAC/Interactive Ask.com in maart overnam zat het er al aan te komen, Jeeves gaat met pensioen en Ask Jeeves zal verder gaan onder de naam Ask.
Alle afscheid is moeilijk en daarom hebben ze er een jaar over gedaan. Zojuist is een filmpje opgedoken waarin je onder andere de reden van Jeeves’ vertrek en een spannende basketbalwebstrijd tussen The Asktronauts en The Goohoople.com Hoopaz ziet. Ik zal niet verklappen wie er wint…


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Is er al bekend wanneer Ask Nederland start?

  geplaatst op
 • Heel binnenkort is er bij Media Plaza de persaankondiging / introductie.

  geplaatst op
 • Afbouw is in feite ook een ontwikkeling maar dan alleen de andere kant op :)

  geplaatst op
 • @ Bart, zit natuurlijk wat in. En die goede oude budler zorgt zo voor aardig wat persaandacht, waar ik lekker aan mee doe ;-)

  geplaatst op
 • Dank voor de updates Remi en Rob!

  geplaatst op
 • Jeeves krijgt inderdaad forse aandacht. Zie hier de verschillende mogelijkheden van de dingen die hij gaat doen tijdens pensioen. 't lijkt er op dat we nog wel even van hem zullen horen.

  geplaatst op
 • Zoals hierboven al aangekondigd, op woensdag 8 maart 2006 lanceert zoekmachine Ask.com de bètaversie van zijn Nederlandse zoekmachine in MediaPlaza in Utrecht. Tijdens de lancering licht Miguel Acosta, Vice-president Business Development Europe bij Ask.com, de mogelijkheden en kenmerken van de nieuwe zoekmachine toe.

  De presentatie vindt plaats in MediaPlaza (Jaarbeurs) te Utrecht en start om 16.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

  16.00 uur Presentatie van Miguel Acosta, Vice-president Business Development Europe Ask.com
  16.45 uur Borrel

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.