Online rss reader FeedRead verkocht

Online rss reader FeedRead verkocht
,

Jeroen Bertrams heeft online rss reader FeedRead aan De Heus Multi Response Media uit Zwaag verkocht. De Heus maakte dat gisteren op haar eigen reader, OnlineRSS, bekend. Interessant te zien dat De Heus RSS als een belangrijk kanaal voor haar activiteiten ziet. Zo werd al enige tijd terug ook RSSFeeds door de uitgever van de bekende carddecks ingelijfd. Volgens Tim Roemer, manager internet bij De Heus, zullen op korte termijn nog enkele rss diensten worden gekocht.


Delen

0
0


Er zijn 7 reacties op dit artikel

 • Inderdaad een interessante ontwikkeling; beide gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Wat willen spammers met rss?

  geplaatst op
 • Stoer om anoniem dit soort reacties te plaatsen. Ik neem aan dat je de disclaimer van Marketingfacts kent en dat we de IP-adressen vastleggen en indien nodig publiceren? Misschien moeten we dit maar standaard gaan doen voor iedereen die anoniem wil reageren. Idee?

  geplaatst op
 • Sorry, maar dat twee mensen onder mijn naam reageren is echt onbehoorlijk?

  --- Wie van de drie is de echte Marco? ---

  geplaatst op
 • Misschien een rare vraag, maar we gaan toch geen puberpraktijken krijgen op een professionele weblog? Ik ben juist zo verheugd over het feit dat er op Marketingfacts niet ge-gegeenstijld en ge-retecoold wordt. Als ik me aanstel mogen jullie het zeggen hoor.

  geplaatst op
 • Anonieme posters en andere geïnteresseerden verwijs ik nog even naar de volgende review, i.o.v. De Heus uitgevoerd door Alexander Singewald van Privacy.nl: http://www.deheus.nl/nieuw/review.pdf (PDF).

  geplaatst op
 • Sinds vandaag ook officieel: De Heus neemt ook Nieuwstijger.nl over.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.