Online Banking snelst groeiende online activiteit

Online Banking snelst groeiende online activiteit
, ING Groep
@evr

Volgens Pew Internet & American Life is online bankieren de snelst groeiende online activiteit.  Het percentage Amerikaanse internetgebruikers dat online bankiert is gestegen van 17% in 2000 naar 44%.  Dit percentage is met name onder de breedbanders gestegen. Op dit moment bankiert 63% van de Amerikaanse breedbanders online, terwijl dit percentage onder de niet breedbanders 32% is.

Overige conclusies zijn o.a. 49% van de mannen met een internetverbinding geeft aan online te bankieren (of een poging te hebben ondernomen). Maar liefst 10% meer dan vrouwen met een internetverbinding.  En zoals verwacht, hoe hoger het inkomen hoe groter de kans dat men online bankiert. Breedband, inkomen, online aankopen en online bankieren hebben duidelijk een correlatie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.