Online Tuesday: sponsoren gezocht!

31 oktober 2013, 10:59

Ken je Online Tuesday? Als je Marketingfacts een beetje volgt, is het haast niet anders mogelijk. Een jaar of vier geleden startten we en ook na 38 edities organiseren we nog steeds elke maand met veel plezier drukbezochte kennissessies (met aansluitende borrel) in Felix Meritis in Amsterdam. En om dat te kunnen blijven doen én onze ambities verder in te vullen, zoeken we sponsoren. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op!

Format

Elke tweede dinsdag van de maand is het zover: Online Tuesday. Het format is simpel én succesvol: vanaf 19.30 is er een interessant programma met (meestal) 3 sprekers, gevolgd door een borrel. Elke maand wordt een interessant en actueel thema gekozen. Zo passeerden de afgelopen maanden onderwerpen als big data, psychologie & persuasion, multichannel- en guerillamarketing, connected cars, datavisualisatie en native advertising de revue. En in december en januari staan traditioneel “The floor is yours!” – waarin 15 mensen/bedrijven een 5-minute pitch mogen geven – en de nieuwjaarsreceptie – met in januari 2013 zo'n 1.500 aanwezigen – op de agenda.

Publiek

De sessies worden goed gewaardeerd en drukbezocht, niet in de laatste plaats vanwege het sociale aspect (lees: de borrel). De inschrijvingsrondes lopen meestal storm en gemiddeld zijn er rond de 200 mensen aanwezig: (online) marketeers, maar ook designers, ontwikkelaars, etc.

Sponsoren gezocht

Online Tuesday wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group. Naast deze 'founding partners' zijn er diverse sponsoren betrokken geweest, waaronder Vodafone en Marktplaats Media. Momenteel zijn wij vanuit Online Tuesday op zoek naar nieuwe sponsoren om onze ambities verder gestalte te geven.

Als sponsor van Online Tuesday verbind je je aan een sympathiek event met een divers publiek van online marketeers. Daarnaast krijg je in ieder geval:

  • vermelding van bedrijfsnaam en logo binnen alle communicatie-uitingen van Online Tuesday;
  • VIP-plaatsen bij elke sessie;
  • mogelijkheid tot het voorstellen van sprekers, onderwerpen en/of cases vanuit het netwerk.

Contact

Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op met:

Een sponsoringvoorstel, inclusief bezoekersprofiel, is op aanvraag beschikbaar.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!