Online Tuesday goes South-Africa!

1 april 2015, 08:00

Na het succes in Nederland spreidt Online Tuesday nu ook de vleugels uit naar Zuid-Afrika. Op dinsdag 14 april wordt de eerste sessie van Online Tuesday Zuid-Afrika gehouden in Kaapstad. No kidding!

De meeste lezers van Marketingfacts zullen Online Tuesday kennen als een maandelijks event dat elke tweede dinsdag van de maand in Amsterdam wordt gehouden. Tijdens deze events worden thema’s in de online marketing besproken door expert. Afgelopen maand werd de 50e editie gehouden, over virtual reality. Eerdere onderwerpen waren o.a. The Lean Startup, privacy & security, Facebook-marketing en native advertising.

Het initiatief om Online Tuesday nu ook in Zuid-Afrika te starten, komt van Heleen Dura-Van Oord van digitaal marketingbedrijf DQ&A. Zij stond aan de wieg van Online Tuesday, samen met de oprichters van de overige partners, NEWPEOPLE, Traffic4U en Marketingfacts. “Online Tuesday is in Nederland al jaren erg succesvol in het delen van kennis en netwerken”, zegt zij. “Ik kan mij geen betere manier bedenken om onze branchegenoten in de Zuid-Afrikaanse digitale markt te inspireren.”

Première

Spreker tijdens deze premièrebijeenkomst in Zuid-Afrika is Michael Ossendrijver, VP media & technologie van DQ&A Media Group. In de komende weken zullen de namen bekendgemaakt worden van de deelnemers aan de aansluitende paneldiscussie. De avond wordt gepresenteerd door Schalk Bezuidenhout. Bezuidenhout is een komiek en dramastudent aan de Universiteit van Kaapstad. Hij staat bekend om zijn hilarische presentatietechnieken en ook om zijn eigenzinnige gevoel voor kleding.

Online Tuesday Zuid-Afrika wordt georganiseerd DQ&A Media Group, Initiate International en Memeburn.

Partners en sponsoren

Online Tuesday Nederland is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE, DQ&A Media Group en PostNL.

De events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Nextail, MeasureWorks en Massarius.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Maurits

  Leuk! Waar is het en hoelaat moeten we er zijn? Ik heb er hier lokaal nog niets van vernomen.


  1 april 2015 om 22:32
  Maurits

  Kak. Nevermind. Had hem te laat door. Jammer! We zitten hier in Kaapstad te springen om Europese inzichten!


  1 april 2015 om 22:35
  bramkoster

  Hoi Maurits, ondanks de datum van publicatie is dit geen 1-aprilgrap. Ik vraag Saskia Baneke van DQ&A om hier nadere informatie te posten, ok?


  2 april 2015 om 08:59
  Saskia

  Hoi Maurits, zeker geen grap! Kan jij mij mailen op saskia@dqna.com, leuk om even bij te praten. Ik vertel je graag meer over het event.


  2 april 2015 om 09:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!