Online Tuesday #75: The Floor is Yours

Online Tuesday #75: The Floor is Yours
, Sizigy
@sanneroeling

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij ons, en hopelijk ook bij jou, staat The Floor is Yours ook op de agenda deze maand. Tijdens deze editie geven we het podium aan 10 mensen met een goed idee, product, dienst of startup. Zij mogen hun verhaal komen pitchen voor een jury en het publiek van die avond. De inschrijvingen om in dat publiek te zitten, gaan vandaag om 10 uur open. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!

Pitches

We hebben dit jaar flink wat pitches binnen gekregen. Aan de jury nu de taak om een selectie te maken en de 10 beste pitches uit te kiezen. De uitslag daarvan maken we op 5 december bekend, so stay tuned!

Jury

Geen wedstrijd zonder een jury, dus ook dit jaar hebben we een fijne jury uitgenodigd die de alles weet over pitches. Wie er allemaal in de jury zitten, hoor je later van ons. 

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag, woensdag 29 november, om 10 uur. Je kunt je inschrijven via Meetup!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4UNewpeople en DQ&A Media Group en gesponsord door Oracle Marketing Cloud en CX Company.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.