Online Tuesday #75: The Floor is Yours

29 november 2017, 09:12

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij ons, en hopelijk ook bij jou, staat The Floor is Yours ook op de agenda deze maand. Tijdens deze editie geven we het podium aan 10 mensen met een goed idee, product, dienst of startup. Zij mogen hun verhaal komen pitchen voor een jury en het publiek van die avond. De inschrijvingen om in dat publiek te zitten, gaan vandaag om 10 uur open. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!

Pitches

We hebben dit jaar flink wat pitches binnen gekregen. Aan de jury nu de taak om een selectie te maken en de 10 beste pitches uit te kiezen. De uitslag daarvan maken we op 5 december bekend, so stay tuned!

Jury

Geen wedstrijd zonder een jury, dus ook dit jaar hebben we een fijne jury uitgenodigd die de alles weet over pitches. Wie er allemaal in de jury zitten, hoor je later van ons.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag, woensdag 29 november, om 10 uur. Je kunt je inschrijven via Meetup!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Newpeople en DQ&A Media Group en gesponsord door Oracle Marketing Cloud en CX Company.

Sanne Roeling
Online projectmarketeer bij Sizigy

Is net zo graag online als offline. Wil jou verbeteren op taalgebied. Verdoet haar tijd op Twitter en Instagram. Crazy cat lady in hart en nieren.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!