Online Tuesday #61: Social media 2.0, what’s next?

2 mei 2016, 07:30

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven, noch uit het bedrijfsleven. Menig organisatie heeft inmiddels een – al dan niet soepel – draaiend beleid voor het tweeten, Facebook-en, Instagrammen en Snapchatten van commerciële updates. Of in ieder geval berichten die bijdragen aan de marketingdoelstellingen. En ook de webcare lijkt bij menig bedrijf prima op orde te zijn. Daardoor dringt de vraag zich op: what’s next? Die vraag wordt beantwoord tijdens Online Tuesday op 10 mei a.s.!

Sprekers

Wie dat gaan doen?

  • Steven Jongeneel, oprichter Social Embassy: jarenlang bracht Social Embassy de Social Media Monitor uit, maar dit jaar is gekozen voor een nieuwe aanpak met de Digital Transformation Monitor. Steven zal uitleggen waarom dat een logische stap is voor henzelf én voor merken en bedrijven.
  • Jaap van Zessen, social media analist bij Buzzcapture: al jaren laat Jaap zien wat de mogelijkheden van social media zijn als het gaat om onderzoek, bijvoorbeeld met zijn voorspellingen van de winnaars van Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Meer toepasbaar voor ons als marketeer zijn de inzichten die hij uit social media haalt als het bijvoorbeeld gaat om de customer journey.
  • Gonnie Spijkstra, productstrateeg bij Nine Connections: wat nou als we gewoon stoppen met het posten van al die berichten op Twitter, Facebook en al die andere netwerken? Zou dat nou zo erg zijn?

Inschrijving

Let op: de inschrijving start wat later dan normaal, dus het event vindt al volgende week plaats, namelijk op dinsdag 10 mei a.s.

De inschrijving opent vandaag, maandag 2 mei, om 12.00 uur (’s middags). Dan worden 300 plaatsen vrijgegeven. Je kunt je inschrijven via Meetup (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Onze events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Exponential. De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Voormedia.

P.S. Wil jij je met je merk of organisatie als sponsor of partner aansluiten bij Online Tuesday? Neem dan vooral even contact met ons op via info@onlinetuesday.nl voor meer informatie!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!