• Mobile
    wordt gesponsord door

Old skool computer marketing

Old skool computer marketing
, Carl Mangold


In 1966 hadden veel computers nog geen beeldschermen, en werkten de meeste mensen dus lekker in de tuin. Deze en nog veel méér wetenswaardigheden vind je in de gigantische verzameling computer marketing van het Computer History Museum.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Prachtig! Mijn oma heeft een tijdje in de Philips fabriek gewerkt en daar hadden ze computers tot aan het plafond, mooie verhalen over gehoord :) !

    geplaatst op
  • Mooie foto, alleen in de tuin werken was er echt niet bij. Wegestopt in een inpandig glazen aquarium met airconditining om half nederland te koelen, stofafzuigers en paranoide blikken van de rest van de werkers! En dan te bedenken dat die hokken vol niet eens konden wat de gemiddelde pc in no time kan. Dat heel veel computers gewoon naast de cv staan, nooit stofvrij worden gemaakt en interne koelers het werk doen. Gaat toch maar over een halve eeuw. Prachtig

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.