Nuon valt Lost Boys in de armen

Nuon valt Lost Boys in de armen

Nuon, het meest klantonvriendelijke energiebedrijf, tekende een meerjarige mantelovereenkomst met Lost Boys, het voorheen meest verlieslijdende webbouwbedrijf dat er weer aardig bovenop krabbelt.

Ook ging vandaag (gisteren) de derde generatie van Nuon.nl live.

Lost Boys heeft de handen vol aan Nuon momenteel met de bouw van sites voor de zakelijke markt, de corporate website, diverse actiesites, het Nuon intranet en een Nuon vacature website.

Voor content management heeft Lost Boys Tridion ge?mplementeerd naast BEA Weblogic als applicatieserver en Oracle als database technologie.

Nuon hoopt met de nieuwe site de communicatie met klanten te verbeteren. Met een snelkeuzemenu ‘Even regelen’ biedt Nuon bezoekers de mogelijkheid om online zaken af te handelen.

Maar toeters en bellen van reclame humbug ontbreken niet. Een citaat uit het persbericht: “Het internet concept is volledig gebaseerd op de beleving van de gebruiker. Vanuit dat perspectief zijn duidelijke momenten gekozen om iemand aan te spreken. In lijn met ‘Altijd Nuon’ en de offline campagne ‘De energie van…’ komen herkenbare momenten naar voren, zoals woensdagmiddag, de feestdagen, maar ook meer individueel zoals een verhuizing.”

Bron:
http://www.planet.nl/

Persbericht:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.