Nooit meer tv reclames zien

2 juli 2003, 18:26

In plaats van commercials kijken tussen de tv-programma?s, even surfen op internet of je e-mail checken. MyTVision Internet biedt de mogelijkheid om met ??n knop te schakelen tussen een tv programma en een internet interface. ?U hoeft nooit meer te kijken naar reclamespots die u toch niet interesseren?, prijst de e-mailing via Tiscali aan.

Veel goedkoper dan een computer en gemakkelijk in gebruik, een apparaat waarmee je gewoon via je tv het internet op kunt. Het is voor 199 euro te koop bij Wehkamp, en wordt sinds vorige week via een e-mailcampagne bij internetprovider Tiscali aan de man gebracht. Met als USP: ?nooit meer kijken naar reclamespots die u toch niet interesseren?. De Netbox richt zich in eerste instantie op de off-line klantengroep; mensen die nog niet internetten of e-mailen (ongeveer 50% van de Nederlandse huishoudens). En die dus ook nog niet bekend zijn met banners en pop-ups?

Bron:

http://www.marketing-online.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!