Nominaties Thuiswinkel Awards

1 maart 2003, 09:16

Vijf postorderaars en vijf nieuwe webwinkels zijn genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2003.

De catalogi van Bon’A Parte, Conrad Electronics, Euro Relais, Otto (Zo Ben Ik) en Wehkamp (jubileumspecial) zijn genomineerd voor de Catalogus Award. De nieuwe webwinkels van Delicatessenhuis.nl, Feestartikelen.nl, Kwantum.nl, Mylenses.nl en Pdashop.nl zijn genomineerd voor de Starter Award.

De Thuiswinkel Awards zijn de prijzen voor bedrijven die zich bezighouden met distance selling (verkopen op afstand). De uitreiking vindt plaats op 24 maart 2003 tijdens een Gala Avond in het Okura Hotel te Amsterdam. Eerder al werden door de Stichting Thuiswinkel Awards 25 genomineerden voor de Webwinkel Awards 2003 bekend gemaakt. Hieruit zal zowel door het publiek als een vakjury de beste webwinkel van Nederland worden gekozen. De publieksprijs wordt onder de aandacht gebracht door een campagne op SBS6, De Telegraaf en Internet.

De genomineerden voor de Webwinkel Awards zijn babycadeau.nl, bol.com, bonaparte.nl, delicatessenhuis.nl, eci.nl, efarma.nl, eurorelais.com, feestartikelen.nl, freerecordshop.nl, hunkemoller.nl, kijkshop.nl, kwantum.nl, medicijnen.net, megapool.nl, mylenses.nl, neckermann.com, ooievaar.nl, otto.nl, pdashop.nl, Pietklerkx.nl, rituals.com, tickets.nl, tnfsh.nl, wehkamp.nl, yvesrocher.nl.

Bron:

http://www.thuiswinkel.org/onderdelen/awards/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!