Nominaties ‘internet-Oscars’ bekendgemaakt

21 april 2004, 15:06

De nominaties voor de Webby Awards, die worden beschouwd als de Oscars voor het internet, zijn bekendgemaakt. Van de 150 kandidaten is dit jaar slechts een kandidaat uit Nederland: Weirdomusic.com. Vorig jaar won in de categorie ‘beste persoonlijke website’ de Nederlandse kunstenaar Jochem Niemandsverdriet met zijn site nobodyhere.com.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    De jury van The International Academy of Digital Arts & Sciences heeft de winnaars van de ‘Online Oscars’, beter bekend als Webby Awards, bekendgemaakt. De winnaars zijn onderverdeeld in 30 categorieën, waaronder nieuws, activisme, community, film, muziek en politiek. Tijdens de achtste editie won BBC drie Webby Awards en Google de prijs voor de beste website. De jury telde niet minder dan 480 leden waaronder David Bowie, Larry Ellson (Oracle), Vint Cerf, Howard Rheingold, Matt Groening (bedenker van de Simpsons). Google wint de belangrijkste categorie, die van ‘Best Practices and Best Services’, zowel van de jury als van de praktijk.

    Bron: Webfactor


    17 mei 2004 om 19:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!