Je bekijkt een artikel van

NIMA start met Leergang marketing 2015 #adv

22 oktober 2014, 08:30

Dit najaar gaat NIMA voor het eerst starten met de Leergang marketing 2015. Een leergang speciaal ontwikkeld ter aanvulling op het NIMA Diploma en omvat een complete kennisupdate bestaande uit vijf classes.

Uit onderzoek is gebleken dat veel marketeers bereid zijn te investeren in hun ontwikkeling en het op peil houden van hun vakkennis, maar dat het daarbij aan tijd ontbreekt. In praktijk blijkt het lastig te zijn om overdag cursussen te volgen, terwijl er op kantoor volop werk ligt dat af moet. Om die reden heeft NIMA deze leergang op vijf avonden geprogrammeerd tussen 18.00 en 21.00 uur.

Thema’s

In deze classes wordt aandacht besteed aan de marketingthema’s van 2015: Big Data, Customer Journey, Neuromarketing en Social Media. Tijdens de afsluitende sessie worden de Marketing Trends 2015 uitvoerig besproken en ontvangen deelnemers het NIMA Leergang marketing 2015 Certificaat.

Data

De leergang start op woensdag 5 november a.s. De daaropvolgende classes vinden plaats op de woensdagen 19 november, 3 december, 17 december en 21 januari.

Korting voor Marketingfacts fans

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast en twijfel je om je aan te melden? Speciaal voor Marketingfacts fans mogen we je € 50 korting aanbieden op de pakketprijs van € 995. Twijfel niet langer en meld je nu aan op www.nima.academy en gebruik kortingscode Marketingfacts2014.

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!