Leer en ontdek alles over social media monitoring en webcare #ADV

Laat je inspireren door 4 experts tijdens de NIMA Masterclass

Leer en ontdek alles over social media monitoring en webcare #ADV

Het monitoren van berichten op social media, blogs, fora en andere online bronnen is een steeds belangrijk aspect van online marketing. Je ziet als marketeer hoe klanten, influencers en anderen over je producten, diensten en je merk praten. 

Monitoring is vandaag de dag noodzakelijk als het gaat om reputatiemanagement en het (online) uitvoeren van klantenservice. Daarnaast verschaft monitoring waardevolle inzichten die helpen nieuwe producten en diensten te ontwikkelen of bestaande te verbeteren. 

Wat levert deze NIMA Masterclass op?

Vier sprekers met theoretische kennis en praktische ervaring inspireren en presenteren over toepassingen als marktonderzoek, merk- en campagnemonitoring, online klantenservice (webcare) en concurrentieanalyse. Via interactieve opdrachten wordt de strategische inzet van social media monitoring en webcare voor je eigen organisatie behandeld. 
Schrijf je direct in!

Wie spreken er?

NIMA Masterclass

Tijdens deze NIMA Masterclass behandelen we diverse aspecten en toepassingen van social media monitoring en webcare, waarbij we de theorie combineren met praktische toepassing.

  • Datum: 12 september 2014
  • Locatie: Amsterdam Zuidoost
  • Aantal deelnemers: maximaal 30

PE-punten

Senior Marketing Professionals ontvangen 10 PE-punten voor het volgen van deze NIMA Masterclass.

Wat kost het?

Marketingfacts-lezers kunnen deelnemen tegen het gereduceerde tarief van € 395 (excl. BTW), inclusief lunch en aanvullende literatuur. Vermeld bij inschrijving de code "MFKORTING".

Schrijf je direct online in voor NIMA master class social media monitoring en webcare

 

 

Laat je inspireren en informeren door 4 experts op gebied van social media monitoring op de NIMA Master Class over social media monitoring en webcare. Schrijf je direct in tegen gereduceerd tarief via de NIMA-website. 

Inschrijven kan ook via een e-mail aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of bel direct 020-5039300. 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.