Nieuwslezeres weg vanwege naaktfoto’s

14 januari 2004, 14:20

Nieuwslezeres weg vanwege naaktfoto'sDaar gaan we weer. Dit keer is het de 36-jarige nieuwslezeres Catherine Bosley van het tv-station WKBN in de Amerikaanse staat Ohio die haar baan kwijt raakte nadat naaktfoto’s van haar op internet waren verschenen. Tijdens een vakantie in Key West Florida deed ze spontaan mee aan een ‘wet T-shirt contest’. Een oplettende toeschouwer maakte wat foto’s en 8 maanden later circuleren de foto’s vrolijk rond op internet.

Opmerkelijker dan het bericht zelf is dat de eigenaar van de foto’s een ware klopjacht is begonnen om te voorkomen dat de foto’s op internet te vinden zijn. De foto’s zijn inmiddels ook van zijn eigen website verwijderd. De reden daarvoor is onduidelijk.

Om het verhaal nog mysterieuzer te maken is op de site van WKBN niets meer te vinden over Catherine Bosley. Alsof ze er nooit gewerkt heeft!

Meer lezen:

http://www.newsblab.com/

http://www.wytv.com/

Interview (streaming video):

http://mfile.akamai.com/

De originele foto’s waren te zien op:

http://www.lenshead.com/

Nederlandse media:

14-01; 13:14 http://www.webwereld.nl/

14-01; 14:18 http://nu.nl/

Update:

14-01; 16:18 http://www.radio.nl/

14-01; 19:23 http://frontpage.fok.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!