Nieuwjaarsborrel 2017: terugblik in woord en beeld

18 januari 2017, 10:30

Vorige week rond deze tijd zaten we wat wazig achter onze steigerhouten bureaus, ondanks de latte macchiato met kamelenmelk. Want dé Nieuwjaarsborrel 2017 van Online Tuesday en IAB Nederland was weer mooi. In Hotel Arena wensten de vele aanwezigen de vele bekenden – en een enkele onbekende – een goed nieuw kalenderjaar toe. De waas is inmiddels wel verdwenen, maar om de avond weer helemaal helder te krijgen, hierbij de recap in woord en beeld.

Foto’s

Zoals elk jaar maakte Laisa Maria Vermeij weer een flink setje foto’s van de Nieuwjaarsborrel én het voorafgaande VIP-diner. Je vindt ze allemaal op onze Facebook-pagina. Doe je mee met taggertje spelen?

Photobooth

Daarnaast was er ook een foto-selfservice. De photobooth was zwaar in trek gedurende de avond en leidde tot mooie en blije plaatjes. Ook die staan op Facebook!

Fotowedstrijd

Aan de photobooth was ook een wedstrijd verbonden: de leukste foto die daarmee gemaakt werd én gedeeld met de hashtag #njb2017, krijgt een ‘goodiebag’. En de winnaar is… Tjalling Velthuijsen van Independent Recruiters met onderstaande foto. Tjalling, we nemen contact op!

Vriendschap

In haar nieuwjaarscolumn beschreef IAB Nederland-voorzitter Nathalie Peters de waarde van de Nieuwjaarsborrel mooi:

De online industrie is er een van elkaar kennen, elkaar helpen en elkaar iets gunnen. Vele goed functionerende netwerken zijn op die manier begonnen. Met het gevoel van elkaar te willen helpen, elkaar te willen inspireren, elkaar verder te brengen. Ik kan er geen prijsstickertje op plakken, maar ik garandeer jullie dat deze vriendschappen en daaruit voortgekomen netwerken heel waardevol zijn. Permanent willen en kunnen leren van anderen. Durven en mogen delen. Samen groeien. Dat is echt van onschatbare waarde.

En dat is waarom Online Tuesday en IAB Nederland de Nieuwjaarsborrel elk jaar weer met veel plezier organiseren. Naast iedereen die er was willen we natuurlijk onze sponsoren Adfactor en CX Company bedanken voor het mogelijk maken ervan.

Maak er een mooi 2017 van, op 14 februari is Online Tuesday er weer om je daarbij te helpen met de maandelijkse sessie. Tot dan!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!