• Mobile
  wordt gesponsord door

Nieuwe Nederlandse podcast van start?

Nieuwe Nederlandse podcast van start?
, ING Groep
@evr

Nadat Anders gisteren een posting had geplaatst onder de prikkelende titel Wat moet ik in godsnaam met “Podcasting”? barstte op Marketingfacts een discussie los tussen voor- en tegenstanders.

En terwijl een fors deel van de Marketingfacts-crew momenteel aan het 212-en is, loopt de podcastdiscussie hier gewoon door, eindigend in iets heel moois; In de buurt van comment nummer 85 lijken o.a. Mediaonderzoek.nl, David Visser en Popfeed.nl elkaar gevonden te hebben en binnenkort een podcast te gaan doen!

Van deze zijde bijzonder veel succes. Ik denk dat Anders eigenlijk mee moet doen ;-)


Delen

0
0


Er zijn 11 reacties op dit artikel

 • Helemaal mee eens, Anders hoort ook in die podcast!

  geplaatst op
 • Ik heb de discussie gevolgd, maar dat heeft mijn mening niet doen veranderen. Podcasten is een medium voor entertaining purposes en is niet geschikt als informatie medium. Bovenstaand bericht zie ik dan ook als een bevestiging van die mening, immers de podcast wordt gedaan omdat mensen er de humor van inzien, is het niet?

  geplaatst op
 • oneens,

  gisteren een teleconference gehad van marketingsherpa, en aangezien zij in america zitten was dat 's avonds. degene die mij er op wees zit in singapore en kon er dus al hemaal niet bij zijn. Als marketingsherpa dergelijke calls als podcast zouden versprijden zou dat zeker handig/nuttig zijn (en dit is dan wel degelijk een informatie medium)

  geplaatst op
 • check hier;

  http://www.david-visser.nl/teamspeak

  tot vanavond!

  geplaatst op
 • @David: kan er zelf waarschijnlijk niet bij zijn vanavond maar wens jullie heel veel succes en zal na afloop zeker luisteren!

  geplaatst op
 • heel jammer dat je er niet bij kan zijn marco! :(

  geplaatst op
 • Geweldig dat het allemaal zo gaat uitpakken.
  Veel succes!! en ik ga zeker luisteren.

  Ik spreek de podcast-non-believers later.

  geplaatst op
 • Inderdaad jammer David; hoe is het gelopen vanavond en kan ik al ergens een podcast downloaden? Ben uiteraard erg benieuwd naar het resultaat!

  geplaatst op
 • ja ho hé, dat gaat snel. ik zat vandaag de hele dag bij E-day. net thuis (0:00) dus alles gemist. is er iets uitgekomen?

  geplaatst op
 • Er was een man of 7 ofzo. Er komt zo snel mogelijk een podcast online, is nog een hoop knip en plakwerk (zeg ik nu na 1,5 uur knippen ;-)

  geplaatst op
 • Dit vraagt nog om een reactie van mij natuurlijk he :) En die is dat ik hier geen microfoon heb dus dat ik wat lastig mee kan casten. Ik zal binnenkort eens gaan shoppen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.