Nieuwe bloggers op Marketingfacts

2 maart 2006, 03:42

De afgelopen maanden is er een ‘grote schoonmaak’ gehouden in de lijst van bloggers op Marketingfacts. Een aantal bloggers zijn afgevallen maar we hebben daarvoor een aantal uitstekende bloggers aan de lijst mogen toevoegen. Wat te denken van Antoinette Hoes, Karel Kolb, Peter Luit, Daniel Markus, Arash Rahmani, Laurens Ruster, Floris Spin, Ewald Verhoog, Peter R. Wiegman en last but not least Tjeerd Wiersma.

Gezamenlijk proberen we dagelijks de meest interessante en opmerkelijke zaken op het gebied van interactieve marketing te brengen. Er is bewust gekozen voor een grote groep van enthousiaste mensen om op die manier alle deelgebieden te kunnen dekken. Mocht je toch nog het idee hebben dat we een onderwerp missen (of teveel over bepaalde onderwerpen schrijven), laat dit dan via email of in de reacties weten. Heb je zelf interesse om mee te bloggen op het meest interactieve marketingblog van Nederland (sorry collega’s ;-), ook dan kun je via email contact opnemen.

Waarom bloggen op Marketingfacts? Ten eerste om jezelf te profileren voor een interessant publiek en om jezelf scherp te houden op je vakgebied. Daarnaast kunnen bloggers een banner aanleveren die meedraait op Marketingfacts. Om je eigen bedrijf te promoten, een workshop aan te kondigen of een nieuw concept te lanceren (het maakt niet uit zolang het maar gerelateerd is aan interactieve marketing). Tot slot probeer ik in de commerciele projecten die ik naast Marketingfacts doe zoveel mogelijk samen te werken met het netwerk van bloggers. Eerdere ideeen om aandelen uit te geven of mee te delen in de advertentie-inkomsten hebben tot niets geleid (mede omdat je dan ook eisen moet gaan stellen aan de bijdragen en die zijn er niet). Waar ik nog wel over na wil denken is om bloggers de mogelijkheid te bieden om advertenties in hun eigen postings op te nemen. Ben overigens ook benieuwd of er nog andere ideeen zijn!

Had ik overigens al verteld van de Marketingfacts BBQ voor bloggers?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Jason Simmonds

  Staat er al een datum tbv BBQ? 😉


  2 maart 2006 om 06:50
  media

  Als de sneeuw is verdwenen en ik met een biertje buiten kan staan lijkt me wel een geschikt moment 😉


  2 maart 2006 om 07:17
  Jason Simmonds

  Looking forward 2 it! 😉


  2 maart 2006 om 07:42
  media

  Moet je nog wel gaan bloggen op Marketingfacts 😉


  2 maart 2006 om 07:47
  June

  Hoe krijgen jullie zoveel blogger bij elkaar?? Ik zoek ook bloggers voor mijn site maar die zijn moeilijk te vinden. Misschien omdat het bij mij onbetaald is 😉 Maar goed als iemand tips heeft dan graag.


  2 maart 2006 om 08:02
  chi666

  Moet ik me dan toch ook maar gaan opgeven als blogger?


  2 maart 2006 om 08:46
  niels

  Da’s een mooi clubje mannen bij elkaar (en een enkele dame) marco! Het was leuk om voor marketingfacts te bloggen (alle 5 de keren ;-))

  succes ermee en we houden contact!


  2 maart 2006 om 10:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!