Niet vergeten: Secretaressedag!

21 april 2005, 04:00

Radio 538 dj Ruud de Wild en Double A Paper houden in het kader van de Nationale Secretaressedag vandaag een speciale actie.

Vanuit het World Trade Center te Amsterdam wordt van 16.00 tot 19.00 uur een live-uitzending verzorgd in een speciale vip-ruimte waar de secretaresses verwend worden met schoonheidsadviezen, kledingtips en optredens van bekende artiesten. Tijdens de uitzending kunnen de secretaresses meedoen met de Double A Paper kopieerkampioenschappen.

Nu zou je toch denken dat je hierover ook iets op de site van Double A Paper zou moeten vinden, maar helaas. Ik vroeg mij namelijk af, of ‘bepaalde beelden’ die ik voor mij zie bij een kopieerkampioenschap verzorgt door Double A Paper, juist zouden zijn 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  evroekel

  Kijk dat zocht ik dus 😉 Ik had blijkbaar (erg) afwijkend surfgedrag toen ik dit zocht. Maar volgend jaar toch maar ook bij de officiele Double a paper site het even onder de aandacht brengen.


  21 april 2005 om 18:01
  erwin de zwart

  Eerlijk is eerlijk zelfs KPN speelt op een leuke manier in op dit nieuwe fenomeen. Een bloemetje is allang niet genoeg meer 🙂

  http://www.kpn.com/kpn/show/id=1740909

  Gr Erwin


  8 maart 2007 om 07:59

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!