Nicole Kidman in tv-commercial Chanel No.5

Nicole Kidman in tv-commercial Chanel No.5

Nicole Kidman in tv-commercial Chanel No.5Telegraaf.nl: Actrice Nicole Kidman zal binnenkort in een reclamespotje van het klassieke parfum Chanel No. 5 te zien zijn. Samen met haar Moulin Rouge-collega, regisseur Baz Luhrmann, heeft zij de tv-commercial voor het parfummerk opgenomen. In het spotje zal Kidman charmant de trapscène uit Marilyn Monroe ‘s film Gentlemen Prefer Blondes naspelen. In deze scène zal ze charmant de trap afkomen terwijl ze wordt belaagd door hordes fotografen. Volgens geruchten zou Kidman voor het 2-minuten durende spotje maar liefst 12 miljoen dollar vangen oftewel 100.000 dollar per seconde!

Waarom dit nu pas hier in het nieuws komt is mij een raadsel, de tv-commercial is namelijk al in december 2003 opgenomen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • En dat spul stinkt zeg, een echte oude vrouwen geur.

  geplaatst op
 • Het is inderdaad waar! De 12 miljoen dollar voor de Chanel campagne is echt. Maar dat is haar 'Signing Bonus' om het nieuwe gezicht voor Chanel te worden, en niet enkel voor de 2min. video. Ik hem de spot vorige week gezien hier op TV en het is inderdaad gestoord. Hij echt schitterend en de 'production value' is ongehoord. Toch vraag je je af of ie ook effectief was geweest voor 1 miljoen? Nee! Het gaat hier niet om kwaliteit, maar om de 'Hype'. Publiciteit die moet hard aankomen, ook al kost dat een fortuin!

  geplaatst op
 • Ik wil graag weten welk reclamebureau deze commercial gemaakt heeft...

  geplaatst op
 • De tv-commercial is zoals aangegeven geproduceerd door Baz Luhrmann (zie ook: Baz Luhrman's Chanel No.5 Commercial. De commercial is o.a. via Adland te bekijken.

  Moet eerlijk zeggen dat ik nog nergens de naam van het reclamebureau ben tegengekomen. Wellicht is het ook direct door Luhrmann gedaan!?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.