Nicole Kidman in tv-commercial Chanel No.5

6 oktober 2004, 03:49

Nicole Kidman in tv-commercial Chanel No.5Telegraaf.nl: Actrice Nicole Kidman zal binnenkort in een reclamespotje van het klassieke parfum Chanel No. 5 te zien zijn. Samen met haar Moulin Rouge-collega, regisseur Baz Luhrmann, heeft zij de tv-commercial voor het parfummerk opgenomen. In het spotje zal Kidman charmant de trapscène uit Marilyn Monroe ‘s film Gentlemen Prefer Blondes naspelen. In deze scène zal ze charmant de trap afkomen terwijl ze wordt belaagd door hordes fotografen. Volgens geruchten zou Kidman voor het 2-minuten durende spotje maar liefst 12 miljoen dollar vangen oftewel 100.000 dollar per seconde!

Waarom dit nu pas hier in het nieuws komt is mij een raadsel, de tv-commercial is namelijk al in december 2003 opgenomen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  buxx

  En dat spul stinkt zeg, een echte oude vrouwen geur.


  6 oktober 2004 om 06:01
  Radu Ion

  Het is inderdaad waar! De 12 miljoen dollar voor de Chanel campagne is echt. Maar dat is haar ‘Signing Bonus’ om het nieuwe gezicht voor Chanel te worden, en niet enkel voor de 2min. video. Ik hem de spot vorige week gezien hier op TV en het is inderdaad gestoord. Hij echt schitterend en de ‘production value’ is ongehoord. Toch vraag je je af of ie ook effectief was geweest voor 1 miljoen? Nee! Het gaat hier niet om kwaliteit, maar om de ‘Hype’. Publiciteit die moet hard aankomen, ook al kost dat een fortuin!


  17 november 2004 om 00:40
  pomelo

  Ik wil graag weten welk reclamebureau deze commercial gemaakt heeft…


  4 december 2004 om 10:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!